Biomicin urinar


Uleiul prezintă potenţial de apărare împotriva bacteriilor în tractul urinar cuprinzând un spectru larg de acţiune care include bacterii, fungi şi chiar şi virusuri.

cum se simulează prostatita

Uleiul esenţial de şovârv distruge învelişul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la altă celulă gazdă.

Alături de uleiul esenţial de cimbru, au fost cele mai studiate uleiuri pentru aceste efecte. Fructele de ienupăr - conţin un ulei esenţial bogat în a-pinen, b-mircen şi sabinen.

rugăciuni pentru tratamentul prostatitei

Datorită compoziţiei sale, uleiul esenţial de ienupăr stimulează irigarea organelor urinare, având un bun efect diuretic şi acvaretic diureză fără pierdere de electroliţi ; totodată optimizează contracţiile musculaturii netede la nivel urinar.

Scorţişoara — contine un ulei esenţial bogat în aldehidă trans-cinamică şi eugenol.

Biomicin Urinar - Antibiotic natural pentru infecții urinare

În studii ştiinţifice in vitro uleiul a dovedit efecte de apărare a organismului împotriva microorganismelor de tip fungic şi bacterian. Cimbrul — contine timolol care conferă uleiului o eficientă acţiune de apărare a organismului împotriva microorganismelor, având un spectru foarte larg.

dificultate de urinare la bărbați

Beneficii ale utilizarii: -contribuie la apărarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar atât feminin cât şi masculinavând un spectru larg de acţiune -ajută la calmarea iritaţiilor la nivelul tractului urinar -ajută la calmarea senzaţiilor neplăcute apărute la urinare Atentionari: Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, copiilor sub 10 ani. Nu se administrează pe stomacul gol.

Biomicin Urinar, antibacterian natural pentru tractul urinar, Fares, 15 capsule

Sarcina si alaptare:: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

cauzele spirituale ale prostatitei

La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare. Mod de administrare: Biomicin urinar ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă.

  1. Biomicin Urinar, A 20, 15 capsule, Fares : Bebe Tei
  2. Fares Biomicin Urinar -capsule moi x 15 - Pret Avantajos | Minifarm
  3. Biomicin Urinar, A 20, 15 capsule, Fares [] Contribuie la combaterea microorganismelor potențial patogene la nivelul tractului genito-urinar.

Copii peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă. Durata unei cure este de zile.

congestie la nivelul glandei prostatei

La recomandarea medicului se pot administra capsule biomicin urinar zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua după biomicin urinar pauză de 2 săptămâni.

Detalii ale produsului.

  • Biomicin urinar A20, 15 capsule moi, Fares
  • Biomicin Urinar – Fares | LuguLugu
  • Capsule Moi Biomicin Urinar A20 15cps Fares - Paradisul Verde
  • Perioada de exacerbare a prostatitei
  • Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește.
  • Solgar din prostatită