Dificultate la


dificultate la

Alte traduceri Sportul vindecă prostatita consideră că respectivele societăți se aflau în dificultate la momentul acordării garanțiilor.

It takes the view that the companies were in difficulty at the time the guarantees were provided. Nu dificultate la toate, domnule.

10 Ghicitori Simple Care Te Vor Pune În Dificultate

No difficulty at all, sir. Dificultate la înghiţire este primul simptom la majoritatea pacienţilor.

Disfagie – cauze si factori de risc

Difficulty in swallowing is the first symptom in most patients. Dificultate la înghiţire însoţită de durere de ureche şi tumefierea glandelor, durere în dificultate la Difficulty in swallowing accompanied by earache and swollen glands, dificultate la throat Această schemă poate fi dificultate la firmelor care nu se aflau în dificultate la 1 iulieîn toate sectoarele economiei, cu excepția pescuitului și producției agricole primare.

dificultate la

This scheme may be applied to firms that were not in difficulty on 1 Julyin all sectors of the economy with the exception of fisheries and primary production of agricultural products. În al doilea rând, beneficiarul nu trebuie să dificultate la fi aflat în dificultate dificultate la 1 iulie Second, the beneficiary must not have been in difficulty on 1 July Indicatii de hemoroizi includ dificultate la mișcare trece castron și pete de sânge, cu scaun.

Indications of hemorrhoids include difficulty in passing bowl movement and blood stains with stool.

dificultate la

Pacienţii trebuie avertizaţi să solicite sfatul medicului dacă prezintă artralgii, redoare articulară sau dificultate la mişcare. Patients should be advised to seek medical advice if they experience joint aches and pain, joint stiffness or difficulty in movement.

Dificultate in deglutitie

Prin urmare, Bike Systems trebuie să fie considerată o societate aflată în dificultate la acel moment. Bike Systems must, therefore, be regarded as a company in difficulty at that time. Prin urmare, Comisia consideră că ČSA nu era o întreprindere aflată în dificultate la 1 iuliefiind astfel eligibilă pentru aplicarea cadrului temporar.

Consequently, the Commission considers that ČSA was not a firm in difficulty on 1 July and that it dificultate la therefore eligible for the application of the Temporary Framework. Comisia a considerat la punctul 5.

Pierdere în greutate neașteptată; Tuse sau senzație de sufocare la înghițire. Trebuie mers la un consult medical dacă persoana are în mod regulat dificultăți la înghițire sau dacă disfagia este însoșită de pierderea în greutate sau de vărsături. Investigațiile timpurii pot ajuta, de asemenea, la excluderea altor afecțiuni mai grave, cum ar fi dificultate la esofagian. Diagnostic disfagie Pentru a stabili diagnosticul de disfagie, medicul va face un examen fizic și poate indica numite teste, cum ar fi radiografia cu bariu sau endoscopia.

The Commission considered in section 5. Pe baza celor de mai sus, Comisia consideră că Valencia CF se afla în dificultate la momentul acordării măsurilor dificultate la și 4.

Navigare principală

On the basis of the above, the Commission dificultate la that Valencia CF was in difficulty at the time when measures 1 and 4 were granted. Dacă observaţi că aţi crescut în greutate, prezentaţi dificultate la înghiţire sau simptome alergice vă rugăm spuneţi medicului dumneavoastră. If you notice you are gaining weight, experience any difficulty in swallowing or allergic symptoms, please tell your doctor.

Clinic se manifesta prin: durere, edem la nivelul halucelui, dificultate la mers si in gasirea de incaltaminte adecvata. Clinically manifested by pain, swelling in the big toe, difficulty in walking and finding appropriate footwear dificultate la calm the pain.

Disfagia esofagiana

SIF arată că toate condițiile prevăzute de Comunicarea din sunt îndeplinite: contractul a fost încheiat la 29 septembrie și SIF nu era în dificultate la 1 iulie SIF notes that all the conditions laid down by the Communication are met: the contract was concluded on 29 September and SIF was not in difficulty on 1 July Statutul de întreprindere care nu se afla în dificultate la 1 iulie Not a firm in difficulty on 1 July Larco nu era o întreprindere în dificultate la momentul acordării garanției; a.

Larco was not a firm in difficulty at the time of the guarantee was granted; Întreprinderea United Textiles se dificultate la deja în dificultate la momentul adoptării măsurilor 1 și 2 și, prin urmare, aceasta nu era eligibilă pentru a primi ajutor de stat regional. United Textiles was already in difficulty at the time when Measures 1 and 2 were granted, therefore it was not eligible for regional aid. Cea mai mare dificultate la una din dificultate la rulote e că ce proiectezi nu are de fapt niciun loc logic unde materialele să înceapă şi să se termine, datorită formei continue a rulotei.

  1. Cauze posibile Procesul de deglutiţie înghiţire include trei etape care sunt controlate de nervii care leagă tractul digestiv cu creierul.
  2. Se circulă cu dificultate la metrou, după o urgență medicală în stația Aurel Vlaicu | Digi24

The biggest difficulty on one of these trailers is that when you're designing there's actually no logical place to stop and start materials because of the continuous form of the trailer. Semnele de osteonecroză sunt: rigiditate articulară, dureri articulare în special la nivelul şoldului, genunchiului şi umărului şi dificultate la mişcare.

Tipuri de disfagie

Signs of osteonecrosis are joint stiffness, aches and pains especially of the hip, knee and shoulder and difficulty in movement. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

dificultate la

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.