Fara radioprostatita


Noul studiu, prezentat la congresul anual organizat de Societatea Europeană de Radioterapie şi Oncologie ESTROa descoperit că noua tehnică medicală este sigură şi fara radioprostatita pentru tratarea acelor pacienţilor care au fost diagnosticaţi cu o formă cu risc redus a acestei boli.

Metoda a avut succes şi în tratarea unor pacienţi cu forme de cancer de prostată cu risc mediu şi cu risc ridicat, însă specialiştii consideră că au nevoie de studii suplimentare pentru ameliorarea acestor rezultate.

Noul tratament, cunoscut sub numele de "brahiterapie cu doză înaltă", canalizează radiaţia direct fara radioprostatita tumori folosind un set de tuburi minuscule.

high volume prostate cancer

Brahiterapia este deja denumirea medicamentelor pentru tratamentul prostatitei în anumite spitale, dar în prezent, la fel ca în cazul celor mai multe tipuri de radioterapie, îi obligă pe fara radioprostatita să meargă de mai multe ori la spital pentru a primi tratamente cu doză scăzută fara radioprostatita parcursul mai multor zile sau chiar săptămâni. În cadrul noului studiu, cercetători de la Mount Vernon Cancer Centre din Londra şi de la The Christie NHS Foundation Trust din Manchester au studiat progresele obţinute pe un eşantion alcătuit din de bărbaţi cu cancer de prostată.

Pacienţii au fost împărţiţi în grupuri cu risc scăzut, mediu şi ridicat de propagare a cancerului.

ce înseamna prostata

Cu toţii au fost trataţi cu o singură şedinţă de radiaţie cu doză înaltă în spitale din Marea Britanie între anii şi Deşi dintre ei au beneficiat şi de terapie hormonală, niciunul dintre participanţi fara radioprostatita a suportat o intervenţie chirurgicală şi nici şedinţe de chimioterapie.

Cancerul de prostată a revenit la 15 dintre pacienţi, iar pentru alţi 10 pacienţi boala s-a răspândit în alte părţi ale corpului. Hannah Tharmalingam, cercetătoare fara radioprostatita Mount Vernon Cancer Centre şi The Christie NHS Foundation Trust, spune că noul tratament generează foarte puţine efecte secundare şi consideră că metoda permite o creştere în viitor a dozei pentru pacienţii din categoria cu risc înalt de propagare a cancerului.

acute prostatitis mri