Prostata cronica. Ce este prostatita și prostatita cronică


Свежие записи

Deseori prostatita se dezvoltă sub formă cronică, pe durata mai multor ani, fără a cauza vreun deranj specific. Cu toate acestea, pot apărea dureri slabe, senzaţii neplăcute în perineu, ce se răsfrîng în coccis, organele genitale sau rect.

sintoma de cancer prostata

Periodic se prostata cronica urinarea frecventă, dureroasă, uneori dificilă, eliminări neînsemnate din canalul urinar. Din păcate, majoritatea bărbaţilor în această etapă nu atrag atenţie la astfel de simptome, însă ar trebui.

Pericolul prostatitei cronice constă în faptul că răspîndirea acesteia în sistemul urinar poate duce la dezvoltarea cistitei şi pielonefritei.

picături de la recenzii de prostatită

În afară de aceasta, complicaţiile prostatitei sunt veziculita — inflamaţia veziculelor seminale şi orhiepididimita — inflamaţia testiculelor şi epididimului, iar aceasta în fine, poate duce la infertilitate masculină.

Mai mult ca atît, procesele inflamatorii din prostată pot deveni în viitor cauza dezvoltării adenomului de prostată sau cancerului de prostată. Peste un anumit timp prostatita cauzează probleme cu erecţia.

Este un produs natural foarte eficient împotriva prostatitei deoarece încetinește procesul de inflamare a prostatei.

Lucrul dat este legat de implicarea în procesul inflamator a nervilor, responsabili de prostata cronica erectilă, care trec prin prostată.

Medicul o să vă propună să treceţi investigaţia primară, ce include în sine analizele la infecţii sexuale şi USG-ul organelor bazinului mic şi prostatei, şi va efectua investigaţia digitală rectală a prostatei.

argint din prostatită

Nu trebuie să vă temeţi de ea: un medic experimentat nu o să vă facă durere. Această investigaţie este extrem de informativă.

Tratamentul pentru prostatita acuta. Tratamentul este unul antibiotic, la care se pot asocia antiinflamatoare si alfa-blocanti medicamente ce usureaza urinarile, frecvent indicate in caz de adenom de prostata. Ce este specific este durata lunga de tratament si anume saptamani sau chiar saptamani in caz de prostatita cronica bacteriana. Trateaza prostatita cronica cu ajutorul acestui tratament naturist care te va ajuta sa scapi de dureri, inflamatie, sa restabilesti urinarea normala si sa iti. Astfel, în funcție de cauze bacteriene sau nebacteriene prostata cronica modul de manifestare acută sau cronicăexistă mai multe tipuri de prostatită.

Aceasta permite concretizarea diagnosticului şi a gradului de pronunţare al cum se manifesta infecția urinară. Palpînd glanda prin anusmedicul nu doar stabileşte ce s-a întâmplat cu ea, dar şi primeşte proba secreţiei sale.

Înainte de începerea tratamentului, în laborator va fi realizată însămânţarea bacteriologică a secreţiei prostatice pentru determinarea sensibilităţii microflorei voastre faţă de diferite preparate antibacteriene.

Prostatitis crónica. Causas

Fără aceasta, tratamentul va fi ineficient şi poate duce nu la vindecarea bolii, dar la trecerea ei într-o nouă formă mai gravă. Terapia medicamentoasă a prostatitei se completează cu masajul prostatei, ce prostata cronica simptomele stagnante, îmbunătăţeşte circulaţia sîngelui şi evacuarea secreţiei glandei.

Din păcate, medicina modernă pînă în prezent, nu poate soluţiona problema tratării definitive a prostatitei.

Se identifica patru tipuri de prostatită:

Medicul este în stare să aducă boala până în faza de remisiune absenţa simptomelor pentru doi-trei ani.

După care tratamentul va trebui repetat.

Prostatita cronică — prevenție, simptome și tratament Interviu cu medicul specialist Assoc.

Întotdeauna este mult mai uşor de preîntîmpinat boala, decît de o tratat. Renunţaţi la modă, care impune să purtaţi mereu slipi strîmţi şi strânşi. Chiloţii liberi de bumbac sunt mult mai igienici şi nu împiedică circulaţia normală a sîngelui în prostată.

  • Metoda populară de prostatita
  • Pentru infecții urinare
  • Prostatita - cauze, diagnostic și tratament
  • Prostata ingrossata sintomi e cure
  • Cel mai bun tratament pt. prostata mărită, prostatita cronică | Tinact Magazine
  • Prostatita durează mult până se vindecă

În plus, evitaţi suprarăcirea, mişcaţi-vă mai mult şi, dacă nu aveţi posibilitate să aveţi relaţii sexuale regulate, masturbaţi — potrivit opiniei medicilor, aceasta este şi curăţire, şi automasaj, şi profilaxie a prostatitei.