Rinichi hiperactivi, Account Options


Prevenție Funcția urinară Sistemul urinar este format din rinichi, uretere între rinichi și vezicăvezică și uretră conductul care face legătura între vezică și exterior.

Studii de caz Ce este enurezisul? Enurezis este o tulburare caracterizata printr-o mictiune involuntara, diurna si nocturna, anormala tinand seama de varsta mentala a copilului si care nu este legata de controlul vezical de origine neurologica, crizelor epileptice, sau de o anomalie organica a tractului urinar Copiii invata sa-si controleze vezica urinara la varste diferite.

bianshi din prostatită

Tipuri de enurezis Enurezisul este de 2 tipuri: nocturn - accidentele au loc noaptea, in pat, si diurn - accidentele au loc de-a lungul zilei. Enurezisul nocturn este si el de doua feluri: primar - atunci cand copilul nu si-a dezvoltat niciodata complet un control asupra vezicii urinare pe timpul noptii; secundar - atunci cand copilul uda accidental patul pe timpul noptii dupa ce a reusit sa aiba control asupra vezicii urinare pentru 6 sau mai multe rinichi hiperactivi.

La copiii mai mari problema trebuie rinichi hiperactivi activ deoarece le poate afecta stima de sine, cauzeaza probleme psihologice si se trezesc noaptea, ceea ce duce la oboseala cronica si resentimente.

prostatita torturata ce sa fac

Un copil la care enurezisul debuteaza mai tarziu trebuie atent analizat deoarece poate fi cauzat de stres emotional de acasa sau de la scoala.

Medicatia homeopata in tratarea enurezisului Medicatia homeopata este eficienta si sigura si poate fi folosita concomitent cu alarma de trezire.

Simptomele unei boli de rinichi. Când ar trebui să ne facem probleme

Causticum este un remediu eficient in rinichi hiperactivi probleme urinare. In afara de faptul ca au enurezis, copiii care se incadreaza in tabloul de Barita Carbonica au deseori infectii ale cailor respiratorii superioare, amigdale si ganglioni mariti. Pot fi hiperactivi sau cu deficit de atentie.

prostatita si amigdalele

Studii de caz Margareta are 16 ani si sufera de enurezis de la nastere. Pierde urina cu cateva ore inainte de trezire.

medicamentul nostru pentru prostatita

Provine dintr-o familie saraca care nu si-a permis sa cumpere o alarma de trezire. I s-a administrat Causticum 7ch in fiecare seara.

cum să vindeci prostatita forum recenzii

Rinichi hiperactivi o luna, pierde urina doar o noapte din 5 si se simte mult mai relaxata si prietenoasa. Radu, un copil de 10 ani simpatic, vesel, calitati artistice, creativ, inventiv, pierde urina cand rade cu pofta - ceea ce i se intampla destul de des. O doza de Fosforus Ch a rezolvat problema.

trata prostatita tula

Elena Parvu are o experienta de peste 20 de ani in tratarea pacientilor prin Acupunctura si Homeopatie, cu rezultate foarte bune. Noul concept medical - Medicina Integrativa - reuneste practici si metode ale medicinei complementare cu medicina stiintifica alopata.

Infectiile urinare - cauze, simptome, tratament