Suplimente prostata


Prostata Suplimente si Medicamente pentru prostata Hipertrofia prostatica benigna sau adenomul de prostata, reprezinta cea mai frecventa tumora benigna a barbatului cu varsta de peste 60 de ani.

biopsie prostata forum

Prostata este o formatiune glandulara, anexa aparatului genital, de marimea unei nuci, ce se afla la baza vezicii urinare, si inconjoara portiunea initiala a suplimente prostata. Tratamentul prostatei marite adenomului de prostata este divers.

In functie de complicatiile aparute, tratamentul este medicamentos in cazul adenomul de prostata necomplicat alfa blocantele, preparatele fitoterapice, inhibitorii de 5 alfa reductaza sau chirurgical daca apar complicatii.

masuri de combatere a prostatitei

Cresterea suplimente prostata volum a prostatei determina modificari ale actului mictional datorita comprimarii in timp a uretrei.

Factorii de risc principali care duc la aparitia adenomului de suplimente prostata sunt: obezitatea si diabetul zaharat, sedentarismul, consumul de alcool, varsta, fumatul, hipertensiunea arteriala, precum si consumul de medicamente simpatico-mimetice, antidepresive sau antihistaminice.

investigatii medicale prostata