Tehnica prostatita. Contraindicațiile TUR-P


Premieră națională: Metodă modernă de tratament pentru cancerul de prostată

Huawei sprijină educaţia şi sănătatea în România. Proiectele de r Puncţia biopsie prostatică de fuziune fusion biopsy reprezintă în prezent cea mai performantă metodă de diagnosticare a cancerului de prostată.

cum faci prostatita

Aceasta presupune fuzionarea imaginilor multiparametrice prin rezonanţă magnetică mpMRIcare evidenţiază o zonă suspectă, cu imaginea ecografică obţinută în timp real la ecograful de tehnica prostatita generaţie bkspecializat pe Urologie. Suprapunerea se face prin intermediul unui software special, bkFusion.

Adenomul de prostata

Fuziunea realizată de ecograful bk oferă o hartă tridimensională tehnica prostatita prostatei şi a leziunilor prostatice suspecte şi ghidează acul de biopsie direct în zonele suspecte de cancer.

Astfel, utilizarea puncţiei ghidate mpMRI se asociază cu o detectare crescută a cancerului de prostată semnificativ clinic, comparativ cu biopsiile obişnuite. Printre beneficiile ecografiei de fuziune se numără o mai bună precizie în identificarea leziunilor suspecte ce necesită evaluări adiţionale, reducerea numărului de fragmente tisulare necesare în timpul puncţiei, scăderea durerii şi a riscului de infecţie şi sângerare, şi un timp mai scurt de tehnica prostatita.

urină spumoasă cu prostatita

Fusion biopsy tehnica tehnica prostatita poate recomanda tuturor pacienţilor cu indicaţie de puncţie biopsie prostatică, pacienţilor care necesită o nouă puncţie datorită suspiciunii de cancer prostatic în ciuda unei puncţii prostatice standard negative sau pacienţilor diagnosticaţi cu cancer de prostată care se află în stadiul de urmărire activă. Ecograful bk este uşor de utilizat şi permite un flux de lucru optim între urologi şi radiologi.

supozitoare pentru prostatita forum

Aceştia se pot ajuta de explorările imagistice de înaltă definiţie generate de bk pentru următoarele proceduri: examinarea în detaliu a prostatei.

Explorarea imagistică a prostatei se poate face biplan şi radial longitudinal în mod simultan, permiţând examinarea prostatei de la apex la gâtul vezicii urinare; explorarea imagistică a rinichilor, a vezicii urinare şi a testiculelor. Excelenta rezoluţie Doppler permite vizualizarea vascularizaţiei tehnica prostatita nu este vizibilă în mod obişnuit cu ajutorul ecografelor standard; biopsii de prostată mai rapide şi mai precise, biopsii transrectale şi transperineale; în timpul tratamentelor de brahiterapie ghidată imagistic, putând astfel să gestioneze tratamentele mult mai precis.

Folosirea ecografului bk aduce o serie de beneficii şi pentru echipa medicală.

hernie sau prostatita

În cazul investigaţiilor prostatei, procedura de tehnica prostatita este simplificată pentru medicul urolog, care poate vedea conturul prostatei fără ajutorul unui radiolog, direct pe monitorul ecografului. Află mai multe despre diagnosticarea cancerului de prostată cu ajutorul tehnicii fusion biopsy într-un material realizat de Dr.

Prostatitis - ¿Cuál es su causa y cuáles son sus síntomas?