Uretrita nongonococica


Tratament Uretrita non-gonococică NGU poate avea o serie de cauze posibile, cum ar fi o infecție, iritare sau deteriorarea uretrei.

prostate cancer american urological association

Există, de asemenea, multe cazuri în care nu este găsită nicio cauză — aceasta este uneori cunoscută sub denumirea de uretrită nespecifică NSU.

Infecții cu transmitere sexuală ITS Dacă uretrita este cauzată de gonoreeeste cunoscută sub numele de uretrită gonococică. NGU poate fi, de asemenea, cauzată de alte infecții cu transmitere sexuală ITScum ar fi chlamydia.

Chlamydia este răspândită în timpul sexului uretrita nongonococica sex fără prezervativinclusiv sexul anal și oral. Uretrita este mai frecventă în rândul persoanelor cu risc de ITS. Uretrita nongonococica include persoanele care: sunt activi sexual au avut recent un nou partener sexual Alte infecții O serie de alte infecții pot provoca NGU.

Acestea sunt cauzate de alte bacterii care trăiesc de obicei inofensiv în gât, gură sau rect. Aceste bacterii pot provoca NGU dacă intră în uretră, care este tubul care transportă urina de la vezică până uretrita nongonococica exteriorul corpului.

prostata cum să trateze

Acest lucru poate apărea în timpul sexului oral sau anal. Infecțiile care pot provoca NGU includ: Trichomonas vaginalis — STI cauzată de un parazit minuscul Mycoplasma genitalium — testele pentru această afecțiune au fost dezvoltate uretrita nongonococica și nu sunt încă disponibile în toate clinicile; dacă nu poți fi testat, vei fi uretrita nongonococica ca și cum l-ai putea avea virusul herpes simplex — acest lucru poate provoca, de asemenea, răni și herpes genital un adenovirus — provoacă de obicei o durere în gât sau o infecție a ochilor Cauze neinfecțioase Este posibil ca NGU uretrita nongonococica aibă o cauză non-infecțioasă.

produse argo pentru prostatită

Aceasta este când altceva duce la inflamarea uretrei. Cauzele non-infecțioase ale NGU includ: iritații provenite de la un produs utilizat în zona genitală — cum ar fi săpunul, deodorantul sau spermicidul daune ale uretrei cauzate de sex sau masturbare viguroase sau prin stoarcerea uretrita nongonococica a uretrei — unii bărbați pot face acest lucru dacă sunt îngrijorați că au o infecție deteriorarea uretrei cauzată de introducerea unui obiect în el, cum ar fi un cateter — acest lucru se poate face în timpul unei operații în spital.

Etiologie Cauze infectioase Pentru jumatate din cazurile de uretrita negonococica, la barbat, agentul patogen este Chlamydia trachomatis. La femei, aproximativ patru din zece cazuri de uretrita negonococica sunt determinate de C.