Zoladex prospect, Ce este Zoladex LA şi pentru ce se utilizează


  1. Zoladex 10,8 mg – Prospect Medicament – masinideepocanunti.ro
  2. Aveţi o afecţiune care vă influenţează rezistenţa oaselor în special dacă obişnuiţi să consumaţi alcool etilic sau dacă fumaţi, dacă aveţi rude apropiate cu osteoporoză o afecţiune care afectează rezistenţa oaselordacă luaţi anticonvulsivante medicamente pentru epilepsie, convulsii sau corticosteroizi steroizi.
  3. Zoladex goserelin - prospect Zoladex goserelin - prospect Formă de prezentare: Zoladex se prezintă sub forma unui depot cilindric, steril, de culoare albă-bej, în care goserelin acetatul echivalent a 3,6 mg goserelin este dispersat într-o matrice biodegradabilă de copolimer lacto-glicozidic.
  4. ZOLADEX PROSPECT
  5. Statistici despre prostatita la bărbați statistici
  6. Durere în vezică cu prostatită
  7. Primul ajutor pentru retenția urinară de prostatită

Durere, vânătăi, sângerare, roşeaţă sau umflare a locului unde se injectează Zoladex Schimbări de dispoziţie inclusiv depresie Schimbări la nivelul sângelui Un cheag de sânge în plămâni, cauzând durere în piept sau dificultăți în respiraţie. Inflamarea plămânilor.

Prospect Zoladex LA, 10,8 mg, implant

Simptomele pot fi asemănătoare cu cele din pneumonie dificultăţi în respiraţie, tuse Probleme psihice ce pot include halucinaţii când vedeţi sau auziţi lucruri care nu sunt realegândire afectată şi modificări zoladex prospect personalitate. Acestea sunt foarte rare.

zoladex prospect forum prostatita radacina rosie

Dezvoltarea unei tumori a glandei pituitare din cap sau, dacă deja aveţi o tumoră a glandei pituitare, Zoladex poate face ca tumora dumneavoastră să sângereze sau să se rupă.

Aceste efecte sunt foarte rare. Tumorile pituitare pot cauza dureri de cap severe, senzaţie de rău, vărsături, pierderea vederii, pierderea cunoştinţei, Inf ormaţii pentru bărbaţi: Următoarele reacţii adverse pot afecta bărbaţii: Durere de spate sau probleme cu eliminarea urinii.

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Înainte să utilizaţi Zoladex LA

Durere de spate la începutul tratamentului. Impotenţă Reducerea funcţiei cardiace sau infarct miocardic Sâni dureroşi şi cu consistenţă crescută Creşteri ale concentraţiei de zahăr din sânge. Inf ormaţii pentru femei Următoarele reacţii adverse pot afecta femeile: Modificarea concentraţiei de calciu în sânge. Aceste semne pot include senzaţie sau stare de rău zoladex prospect de sete accentuată.

Zoladex implant with anaesthetic

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră care vă poate recomanda să vă faceţi analizele de sânge. Sângerări ale vaginului.

Înainte să utilizaţi Zoladex

Acest lucru este cel mai probabil să se întâmple în prima lună după începerea tratamentului cu Zoladex şi trebuie să se oprească de la sine. Totuşi, dacă sângerarea continuă sau vă deranjează, discutaţi cu medicul dumneavoastră. Dureri de cap Uscăciune la nivelul vaginului Modificarea dimensiunilor sânilor Mici chisturi la nivelul ovarelor umflături care zoladex prospect cauza durere.

Aceasta dispare de obicei fără tratament.

Ce este Zoladex şi pentru ce se utilizează

Unele femei pot intra la menopauză precoce zoladex prospect timpul tratamentului cu Zoladex, iar menstruaţia nu revine când nu se mai administrează Zoladex. Următoarele reacţii adverse pot apărea când Zoladex este folosit pentru tratarea endometriozei, fibroamelor uterine, infertilităţii sau pentru scăderea dimensiunilor mucoasei uterine: Acnee Schimbări la nivelul părului de pe corp Uscăciune la nivelul pielii Creştere în greutate Creştera concentraţiei de substanţă grasă cunoscută sub numele de colesterol din sângele dumneavoastră.

Aceasta se poate vedea din zoladex prospect de sânge Inflamarea vaginului şi scurgeri vaginale Nervozitate Tulburări de somn şi oboseală Umflarea picioarelor şi gleznelor Încordare bruscă şi dureroasă a muşchilor picioarelor crampe Disconfort stomacal, senzaţie sau stare de rău,diaree şi constipaţie.

Schimbarea vocii Când este utilizat pentru tratarea fibroamelor uterine, o uşoară intensificare a acestor simptome, cum este durerea. Când Zoladex se foloseşte pentru tratarea cancerului de sân, se pot întâmpla următoarele: Înrăutăţirea simptomelor cancerului de sân la începutul tratamentului.

Aceasta poate include o creştere a durerii sau o creştere în dimensiuni a ţesuturilor afectate.

Prospect Zoladex | Prostata fibroame uterine

Aceste efecte zoladex prospect durează mult şi dispar pe măsură ce tratamentul cu Zoladex continuă. Totuşi, dacă simptomele continuă sau dacă nu vă simţiţi confortabil, discutaţi cu medicul dumneavoastră. Când Zoladex este folosit pentru tratarea infertilităţii împreună zoladex prospect un alt medicament numit gonadotrofină, se pot întâmpla următoarele: Efectul asupra ovarelor poate fi exagerat.

Puteţi experimenta durere abdominală, umflarea abdomenului, senzaţie sau stare de rău.

zoladex prospect prostatita la bărbați este contagioasă

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră imediat. Nu vă îngrijoraţi de această listă de efecte adverse posibile. Este posibil să nu prezentaţi nici unul dintre ele.

Contraindicații:

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Păstrați-l în ambalajul original şi nu-i rupeţi sigiliul. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

zoladex prospect simptome cancer prostata

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe carton. Dacă medicamentul nu este folosit, daţi-l înapoi farmacistului.

zoladex prospect tratamentul prostatitei cronice în complex

Fiecare implant conţine 3,6 mg goserelină. Celelalt component este un copolimer al acizilor lactic şi glicolic care este o substanţă inactivă. Cum arată Zoladex şi conţinutul ambalajului Zoladex se prezintă sub formă zoladex prospect implant într-o seringă preumplută, gata pentru a fi folosită de medic sau asistenta medicală.

zoladex prospect cu temperatura prostatitei cronice

Zoladex este disponibil în cutie cu un implant injecţie. V-ar putea interesa:.

zoladex prospect cu prostatita, fecalele sunt subțiri